Sayfalar

31 Ağustos 2012

Elazığ Web Tasarım

Web tasarım Elazığ dahil bütün şehirlerimizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Elazığ'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Elazığ web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

1700 metre yükseklikte yer alan Hazarbaba Kayak Merkezi Elazığ’ın önemli çekim merkezlerinden biridir. Bölgede çıkarılan yüksek kalitedeki kırmızı mermer önemli bir yere sahiptir. Bölgede üretim daha çok bağcılık ve krom madeni üretiminden oluşmaktadır.

Elazığ ili 9153 km² büyüklüğünde olup nüfusu 541.258’dir. İl merkezi de Elazığ’dır. Elazığ’da çıkan ve bu bölgeye has olan mermere "Elazığ Vişnesi” denilmektedir. Yurtdışında ise bu mermer "Elazığ Chery, Rosso Levanto ve Rosso Lepanto” olarak da anılmaktadır. Birçok kişi bu “pahallı” mermerlerin İtalya’dan ithal edildiğini düşünmektedir.