Sayfalar

15 Ocak 2012

Siirt Seo

Seo ekibimiz Siirt seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Siirt dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Siirt seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

1129 Tarihli Ulu Cami en çok ilgi çeken yerlerindendir Siirt’in. Siirt battaniyesi ve bıttım sabunu bölgenin yerel ticaretini oluşturur. Bunun yanı sıra bölgede birçok halı çeşitlerini görebilir ve satın alabilirsiniz.

Siirt ili 5406 km² yüzölçümüne sahiptir, nüfusu ise 291.528’dir. İl merkezinin adı da Siirt’tir. Her ne kadar Türkiye’nin fakir şehirlerinden biri olsa da güzel çevresi, mağazaları, banka ve otelleri ile görülmeye değer kentlerden birisidir. Siirt, el yapımı battaniyesi ile ünlüdür. Şehri ziyarete gelen birçok ziyaretçiye Siirt battaniyesi hediye edilmektedir. Jirikan aşireti tarafından üretilen geleneksel kilimler ise 1996’dan bu yana halk tarafından da sahiplenilmiş ve resmi de bir boyut kazanmıştır. Bölge için önem arz eden bir diğer ürün bıttın sabunudur. Siirt’in mutfağı da zengindir. Tarihi medresesi ile Aydınlar, dini bir merkez olarak bilinmektedir, florası zengin Pervari ilçesi ise meşhur ve doğal çiçek balı ile tanınmaktdır.