Sayfalar

1 Eylül 2012

Kayseri Web Tasarım

Web tasarım Kayseri dahil bütün şehirlerimizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Kayseri'de web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Kayseri web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Kayseri özellikle sucuğu, pastırma ve mantısıyla tanınmaktadır. Gıda ürünleri üretimi yanında bu ilimiz, 6 Organize Sanayi Bölgesi ile sanayisi bakımından da başı çeken illerimizden biridir ve oldukça yoğun yatırım çekmektedir. Erciyes Dağı, ülkede en iyi kayak merkezlerinden birisi konumundadır. Ekonomiye yön veren bir diğer faaliyet alanı da medyadır.

Kayseri ülkenin tam ortasında yer almaktadır. Kayseri ili 16.917 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 1.515.712 ‘dir ve bunun yaklaşık 916.000’i il merkezi Kayseri’de oturmaktadır. Caesarea ad Argaeum, şehrin Roma zamanındaki adıymış ve günümüzdeki adının kökeni o zamana dayanmaktadır. Pastırma, Kayseri'in yöresel lezzetidir. Birçok Batılı turist Kayseri'ye inerek buradan Kapadokya'ya devam etmektedirler. 80’li Yıllardaki ekonomik liberalizm sayesinde Kayseri’de özellikle perakende mağazacılık ve sanayileşme hız kazanmıştır. Daha iyi altyapı olanakları sağlaması sebebiyle birçok yatırımcı faaliyetlerine başlamak için Kayseri’yi seçmektedir. Kayseri 2000 senesinden bu yana endüstriyel büyümesi ile oldukça dikkat çekmektedir ve yatırım olanakları ile küçük ve orta ölçekli firmalar için son derece uygundur.