Sayfalar

15 Ocak 2012

Bitlis Seo

Seo ekibimiz Bitlis seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Bitlis dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Bitlis seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Bitlis ili ülkenin doğusunda ve Van Gölü’nün batısında yer alır. İlin ismi Bedlis’ten gelir. İl merkezi Bitlis’tir fakat il sınırları içerisindeki en büyük şehir Tatvan'dır.Tatvan 1400 metre yükseklikte yer almakta olup Van Gölü'ne uzaklığı 15 km'dir. İlde ticari faaliyetler özellike meyve, tahıl ve tütüncülük gibi tarımcılık faaliyetleri üzerine yoğunlaşmıştır. Bitlis kış aylarında kayak sporu imkanı sunmaktadır. Bitlis’te birçok tarihi eser bulmak mümkündür.

Bitlis ili 6.707 km² yüzölçümüne sahiptir ve nüfusu 327.886 kişidir. Bitlis ili ülkenin doğusunda ve Van Gölü’nün batısında yer alır. İlin ismi Bedlis’ten gelir. Makedonya kralı Büyük İskender’in kumandanı Bedlis, Bitlis'te kralın emriyle vaktiyle bir kale yaptırmıştır. İl merkezi Bitlis’tir fakat il sınırları içerisindeki en büyük şehir Tatvan'dır.Tatvan 1400 metre yükseklikte yer almakta olup Van Gölü'ne uzaklığı 15 km'dir. İlde ticari faaliyetler özellike meyve, tahıl ve tütüncülük gibi tarımcılık faaliyetleri üzerine yoğunlaşmıştır.