Sayfalar

1 Eylül 2012

Niğde Web Tasarım

Web tasarım Niğde dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Niğde'de web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Niğde web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Niğde İli'nin en eski adının Nahita ya da Nakita olduğu öne sürülmektedir. Dağlık bölge olan Niğde'de özellikle dağcılık ve trekking sporuna imkan vermektedir. Yer yer tarıma da elverişli olan bölgede son yıllarda sanayi de ivme kazanmıştır.

Niğde ili 7312 km² yüzölçümüne sahip olup nufüsü 331.677’dir. Il merkezinin adı da Niğde’dir. Niğde verimli bir bölgede yer alır ve içinden önemli ticari yollar geçmektedir ki bu anlamda da uzun bir tarihi geçmişe sahiptir. Kayseri ticaret yolu bölgenin en önemli ticaret yoluydu ve Kilikya Kapısı olarak anılırdı. 13. Yy’ın başlarında Niğde büyüyerek Anadolu’nun en büyük kentlerinden birisi haline geldi. Niğde ili, volkanik Melandiz Dağları arasında yer alır. Şehrin kuzeyinde Hasan Dağı (Aksaray yakınlarda) ve güneydoğusunda Niğde Dağı yer almaktadır. Niğde, okullarıyla, çarşıları, alışveriş ve diğer olanaklarıyla bölgesine de hizmet vermektedir.