Sayfalar

1 Eylül 2012

Kırşehir Web Tasarım

Web tasarım Kırşehir dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Kırşehir'de web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Kırşehir web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Kırşehir bölgesi dinlenme ve rekreasyon alanlarıyla piknik yapmak ve doğada hoşça vakit geçirmek için oldukça elverişlidir. Küçük çaplı tarımsal üretimin de olduğu bölgede, tarih bakımdan ise yüzyıllar öncesine dayanan yer altı şehirleri turizme az da olsa katkı yapmaktadır ve görülmeye değerdir.

Kırşehir 6570 km² büyüklüğünde olup nüfusu 223.170'tir. İl merkezi de Kırşehir'dir ve 1924 tarihinde il olmuştur. Deniz seviyesinden ortalama yüksekliği 924 metredir. 30 Mayıs 1954 tarihinde Kırşehir Nevşehir'in bir ilçesi haline geldi. Kırşehir daha sonra Ankara, Yozgat ve Nevşehir illeri arasında paylaştırıldı ve 1957 tarihinde tekrar il oldu. Orta çağlarda Kırşehir’e Ahi Kardeşliği Merkezi denilmekteydi. Manevi ve sosyal idealleri olan bu İslam mezhebinin Anadolu’daki şehirler üzerinde manevi ve politik etkileri olmuştur. Şehirde birçok önemli Selçuklu yapısı yer almaktadır bunlardan birisi de 1272 yılına ait Cacabey Camisi’dir. Kırşehir Arkelojik Müzesi’de özellikle Kalehöyük’ten eserler sergilenmektedir.