Sayfalar

29 Şubat 2012

Seo Hosting

Seo hosting üzerinde seo çalışması yaptınız siteye değişik ip'lerden link girişini sağlamak için kullanılmaktadır. Farklı sunuculardan alınan backlikler sağlamak için seo hosting kullanmalı ve domainlerin whois bilgileri farklı olmalıdır. Bu şekilde alınan linkler Google tarafından birbiriyle ilişkilendirilmemekte ve dolayısıyla doğal bağlantılar olarak algılanmaktadır. Tabiiki bunları uyguladıktan sonra siteler arasında doğru şekilde linkleme yapılmalı,  seo işleminden iyi sonuçlar alabilmek için bu siteler arasında çok fazla karşılıklı link değişiminden kaçınılmalıdır.

Seo hosting hizmeti alabileceğiniz firmayı iyi seçmelisiniz, çünkü çoğu hosting firması sitelerinizi farklı sunucularda barındırdığını söylesede ip numaralarında sadece bir kaç rakam değişmekte, buda pek işe yaramamaktadır. Sitenizi kurmak için seo hosting kullanacaksanız nasıl daha fazla verim alınabilir, sunucuları hızlımı, ip'ler tamamen farklımı diye firmadan konu hakkında iyice bilgi almalıdır.


Sorunsuz bir hizmet alabileceğiniz bir seo hosting olarak netdirekt.com önerebilirim, firma ayrıca sitenizdeki videoların, flash dosyaların ve resimlerin daha hızlı yüklenebilmesi için geliştirilen cdn sistemi kullanmaktadır.