Sayfalar

15 Ocak 2012

Kütahya Seo

Seo ekibimiz Kütahya seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Kütahya dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Kütahya seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Kütahya uzun yıllardır el boyaması seramik, porselen sanatı ve cam sanatı ile tanınmaktadır. Linyit yataklarının da bulunduğu bölgede şeker pancarı üretimi ve işlenmesi önemli bir yer tutmaktadır. Bu anlamda bölgede şeker fabrikaları da bulunur.

Kütahya ili 12.119 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 656.903'tir. İl merkezinin adı da Kütahya'dır. Kütahya’nın eskilere dayanan bir sanayicilik geleneği vardır. Kütahya özellikle sırlı ve renkli çini ve seramikleriyle ünlüdür. Modern sanayi ürünleri ise özellikle rafine şeker, tabakhanecilik, nitrat ve yakın bölgelerden elde edilen lületaşından oluşmaktadır. Yerel tarım sektöründe ise tahıl, meyve ve şeker pancarı üretilmektedir, bunun yanında hayvancılık da önemli bir yer tutmaktadır. Kütahya’ya yakın bir bölgede ise önemli linyit yatakları bulunmaktadır.