Sayfalar

1 Eylül 2012

Van Web Tasarım

Web tasarım Van dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Van'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Van web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Van özellikle, koruma altında olan Van Kedisi ile , kebap restoranları ve Van Kahvaltısı ile tanınan ilimizdir. Van Havalimanı’nın bölge ekonomisine katkısı yadsınamaz ve birçok havayolu şirketi Van’a iç hat olarak uçmaktadır. Van Gölü’nde yetişen kefal mevsimine göre göl kenarındaki restoranlarında tadabileceğiniz eşsiz bir lezzetidir. Van Müzesi ve tarihi kilisesi ile Ahtamar Adası yerli yabancı turist çeken yerlerindendir.

Van ili 19.069 km² büyüklüğünde olup nüfusu 979.671’dir. Van ili Türkiye’nin doğusunda yer alır ve il merkezinin adı da Van’dır ve Van Gölü'nün doğu kıyısında yer alır. Doğal güzellikleri sebebiyle Van çoğu zaman Doğu'nun incisi olarak adlandırılmaktadır. Van’ın tarihi coğrafyasını ele alan bir yabancı yazara göre şöyle denilmiştir; “Bu dünyada Van, diğerinde cennet”. Türkler arasında bu deyiş “Bu dünya için Van, diğeri için inanç” denilmektedir. Yemek kültürüne geldiğimizde bazı bölgeler kebabı ile meşhurken, Van “Van kahvaltısı” ile ün salmıştır. Van kedisi, beyaz kürkü, farklı renkteki gözleri ve suya düşkünlüğü ile bölgeye has bir kedi türüdür.