Sayfalar

15 Ocak 2012

Karabük Seo

Seo ekibimiz Karabük seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Karabük dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Karabük seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Karabük’te metal sanayi, bölgedeki insan kaynağına yoğun iş imkanı sağlamaktadır. İş imkanı sunmak için açılan kurslar şimdiye kadar birçok mezun vermiştir. Kültürel merkezlerin de bu anlamda rolü büyüktür. Kent Tarihi Müzesi, kentin kültürel, tarihsel, sosyal ve ekonomik zenginliğini tanıtmak amaçlı bir müzedir.

Karabük 2864 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 227.611’dir. İl merkezinin adı da Karabük’tür. Karabük metal sanayine ev sahipliği yapmaktadır. Özelleştirilmeden önce adı Kardemir olan kamu kurumunun adı özelleştirilmesinden sonra Karabük Demir Çelik Fabrikası adını almıştır. Dolomit ve kireç taşı yataklarına sahip olan Karabük, kömür ve manganezi Zonguldak’tan, demir cevherini is Divriği’den almaktadır. Bu sayede sanayisine çeşitlilik katan ve üs konumunda olan Karabük'te yüksek fırınlar, bir döküm ve boru fabrikası, sülfürik asit ve fosfat üretimi yapan kimyasal fabrikalar da bulunmaktadır. Zonguldak kömür madenleri Karabük’ün yakınında bulunmaktadır.