Sayfalar

15 Ocak 2012

Mersin Seo

Seo ekibimiz Mersin seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Mersin dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Mersin seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Lüks ve modern yat limanı yanında Mersin’in bölgeye büyük katkı sağlayan çok büyük bir de kargo limanı bulunmaktadır. Yazları çok sıcak geçen Mersin’de bölge halkı daha çok sahil şeridinde toplanan restoran, çay bahçesi ve kafelerde vakit geçirmektedir. Anamur muzu ihracata konu olmaktadır.

Mersin ili 15.737 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 1.651.400’tür. İl merkezinin adı da Mersin’dir. 2002 Yılına kadar ilin adı İçel idi. M.Ö. 7.yy’da kurulan Mersin'in çevresindeki buluntular Hititler dönemine kadar gitmektedir. Limanıyla bölge ekonomisine büyük katkı yapan şehrin en yüksek binası 177 metre yüksekliği ile Metrim Kule’dir ve aynı zamanda Türkiye’nin de en yüksek binalarından birisidir. Yapımı 1987 yılında tamamlanan bina 52 kattır. Mersin’de aynı zamanda 9 km. uzunluğu ile heykellerin sergilendiği bir gezi yolu ve alanı mevcuttur.