Sayfalar

15 Ocak 2012

Denizli Seo

Seo ekibimiz Denizli seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Denizli dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Denizli seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Denizli bembeyaz travertenlerin kapladığı turist çekim merkezi Pamukkale ile tanınan ilimizdir. Bölge, termal suları ve tuz banyoları ile bilinir ve onlarca otele ev sahipliği yapar. Restoranlarda yiyebileceğiniz Tandır kebap, bölge lezzetlerlerindendir. Denizli ayrıca bir tekstil merkezi konumundadır, özellikle Denizli bornozu dünyanın her yerine buradan ihraç edilmektedir.

Denizli 11.700 km² ‘lik yüzölçümü ve 850.029 kişilik nüfusu ile Türkiye’nin batısında Ege Bölgesi’nde yer alır. İlin merkezi de Denizli’dir. Kalkoletik zamandan başlayarak bölgede yerleşim söz konusu olmuştur. 1710 ve 1899 tarihlerinde Denizli ağır depremler ile hasar görmüştür. Son 10 yıllık sürede Denizli endüstriyel anlamda büyük bir atılım ve büyüme gerçekleştirmiştir. Eski Laodikya Denizli’nin kuzeyinde yer almaktaydır. Bölge bazen Denizli-Ladik olarak da anılmaktadır. Denizli doğu ile batı arasında yer alan ticari kervan yolunda yer almaktaydı. Denizli'den çok uzak olmamakla beraberinde kuzeyinde eski bir yerleşim yeri olan Hierapolis, bugünkü adıyla da travertenleriyle ünlü Pamukkale yer almaktadır.