Sayfalar

1 Eylül 2012

Rize Web Tasarım

Web tasarım Rize dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Rize'de web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Rize web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Rize, elbette ki çay üretimi ile bilinen ilimizdir. Çok bilinmemekle beraber bölgede kivi üretimi de gerçekleştirilmekte olup tüm ülkeye pazarlanmaktadır. Yüksek dağlık ve engebeli arazide yer alması sebebiyle bölgeye ulaşım kolay değildir ve Rize’den dışarıya taşımacılık, deniz taşımacılığı ile de sağlanmaktadır.

Rize ili 3.792 km ² yüzölçümüne sahip olup 365.938 nüfusu vardır. İl merkezinin adı da Rize’dir. Rize ılıman deniz iklimine sahiptir, kışları serin yazları sıcaktır ve yıl boyunca nem oranı ve yağış miktarı yüksektir. Yıllık yağış miktarı 2524 mm. olan Rize yüksek yağış oranıyla bilinmektedir. Rize bölge itibariyle üretilen çayın işlenmesi ve nakledilmesi ile bilinmektedir bu haliyle de bir çay merkezi konumundadır. Bölge, çay bitkisi ile 1940 ve 1950'li yıllarda tanışmış ve çay bölgenin kötü olan kaderini bir anda değiştirmiştir. Çay Araştırma Enstitüsü 1958 yılında kurulmuş olup, çay bahçeleri panoramik şehir manzarasına sahiptirler. Çay ve kivi üretimi genelde şehir içinde ve köylerdeki bahçelerde yapılmaktadır. Balıkçılık ise bölge için 2. sırada yer alan önemli bir ticari gelir kaynağıdır.