Sayfalar

15 Ocak 2012

Samsun Seo

Seo ekibimiz Samsun seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Samsun dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Samsun seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Samsun, hinterlandının ihracatını sağlayan bölge konumundadır. Samsun, çevre ülkelere de deniz taşımacılığı imkanı veren gelişmiş bir limana sahiptir. Samsun’da daha çok ülke içine hitap eden medikal ürünler ve araç yan parçaları gibi ürünler üreten bir de küçük sanayi bölgesi bulunmaktadır.

Samsun ilinin yüzölçümü 9474 km² olup nüfusu 1.209.137’dir. Samsun Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biridir ve Karadeniz'e kıyısı olan en büyük şehirdir, bölgenin de sanayi ve ticari merkezidir. Samsun ili Karadeniz'e paralel şekilde uzanan dağlık bölgede yer alır ve bölge genel olarak da dağlıktır. Kızılırmak ve Yeşilırmak nehirlerinin ağızlarında ve çevrelerinde ise alçak ovalar yer alır. İl, bir ihracat limanına sahiptir ve ülkenin en önemli tütün tedarikçilerinden birisidir. Samsun ılıman deniz iklimine sahiptir, kışları serin yazları sıcak ve nemli, yağış ise tüm yıl boyunca görülmektedir.