Sayfalar

15 Ocak 2012

Kahramanmaraş Seo

Seo ekibimiz Kahramanmaraş seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Kahramanmaraş dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Kahramanmaraş seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Maraş olarak da bilinen bu ilimiz, altını işleme sanayi ve dondurması ile tanınmaktadır. Son yıllarda tekstil sanayine oldukça fazla yatırım yapılmış olup tekstilin bölge ekonomisine katkısı giderek artmaktadır.

İl 14.213 km² yüzölçümü büyüklüğünde olup nüfusu 1.002.384’tür. İl merkezi de Kahramanmaraş’tır. Vaktinde Gurgum Hitit Krallığı’nın başkenti idi. Hititlerden sonra onları Asurlular takip ettiler ve şehre Markasi adını verdiler. Roma İmparatorluğu’na katılan şehre Germanicia adı verildi, sonrasındaki Bizans İmparatorluğu zamanında ise adı Marasion oldu. Şehir Maraş dondurması ile ünlüdür. Keçi sütü ile yapılan dondurma keskin bir lezzete sahiptir. Kahramanmaraş'ta kırmızı biber üretimi de önemli bir yere sahiptir. Şehir aynı zamanda önemli bir tekstil kentidir. Tarihe de bakıldığında bölgede ahşap, altın ve bakır işletmeciliği de önemli yer tutmaktadır. Bölgede yer alan Menzelet, Kılavuzlu, Sır, Berke ve Ayvalı Barajları bölgenin enerji ve sulama ihtiyacını karşılamak amaçlı kurulmuşlardır.