Sayfalar

30 Ağustos 2012

Burdur Web Tasarım

Web tasarım Burdur dahil bütün şehirlermizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Burdur'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Burdur web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Burdur, bir çeşit kebap olan Burdur şişi ve kıymalı pidesi ile tanınan bir ilimizdir ve her iki lezzet de bölgedeki birçok restoranda yenilebilmektedirler. Alabalık da yoğurt ile servis edilen diğer yerel bir lezzetidir. Göller Bölgesi olarak tanınan yörede özellikle Burdur Gölü etrafında kampçılık , balıkçılık faaliyetleri, gezi ve fotoğraf çekimi, sörf ile dalış imkanları bulunmaktadır.

Türkiye'nin, çeşitli büyüklüklere sahip göller bölgesinde bulunan Burdur ili 7238 km² büyüklüğündedir ve nüfusu 256.803 ‘tir. Burdur ili ismini Burdur Gölü’nden almıştır. Burdur il merkezi ise ilin güneybatısında yer almaktadır.