Sayfalar

15 Ocak 2012

Kastamonu Seo

Seo ekibimiz Kastamonu seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Kastamonu dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Kastamonu seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Bölgedeki elverişli nehirler ve dağlar sayesinde Kastamonu’da rafting sporu ve yürüyüş imkanları gelişmiştir. Dağlarda ayrıca bir kayak merkezi yer alır. Yerel lezzetlerinin tadına irili ufaklı restoranlarında bakabilirsiniz.

Kastamonu ili 13.473 km² büyüklüğünde olup nüfusu 375.476’tır. İl merkezi de Kastamonu’dur. Şehrin M.Ö. 18.yy’da kurulduğu tahmin edilmektedir. Roma döneminde şehir Timonoin olarak biliniyordu ve günümüzde sarımsak üretimi ile tanınmaktdır. Atatürk, 23 Ağustos 1925’te Kıyafet Devrimi’ni burada başlatmıştır ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin binasını ziyareti sırasında bu binada “Kıyafet, Şapka ve Devrim" ile ilgili tarihi bir konuşma yapmıştır. O bina şuan Arkeolojik Müze olarak kullanılmaktadır, Atatürk'ün Kastamonu’yu ziyareti sırasında kullanmış olduğu eşyalar da bu müzede sergilenmektedir.