Sayfalar

15 Ocak 2012

Kırıkkale Seo

Seo ekibimiz Kırıkkale seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Kırıkkale dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Kırıkkale seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Kırıkkale, bölgesindeki kaliteli çelik ve makine fabrikaları ile tanınan bir şehrimizdir. 1960 Yılından bu yana faaliyette bulunan bu fabrikalar bölgede yoğun bir istihdam sağlamaktadır. Bölge ekonomisine katkısı olan diğer bir sanayi kolu ise silah sanayidir.

Kırıkkale ili 4365 km² büyüklüğe sahip olup nüfusu 280.234’tür. İl merkezinin adı da Kırıkkale’dir. Ana arter üzerinde bulunan Kırıkkale, Ankara-Kayseri trenyolu üzerinde yer alır ve 20.yy.’dan bu yana kent büyük bir endüstriyel gelişim göstermektedir. Köy olduğu 1950 ‘li yıllarda kurulan çelik fabrikaları ile nüfusu gün geçtikçe artmış ve zamanla hızlı bir kentleşme sürecine girmiştir dolayısıyla kent, nüfus artışını çelik fabrikalarına borçludur. Yüksek alaşımlı çelik ve makineler üretimi konusunda uzmanlaşmış olan kentte ülkenin en büyükleri yer almaktadır. Çelik fabrikalarına 1960’lı yıllarda kimya fabrikaları da eklenmiştir. Kırıkkale’nin kenarından Kızılırmak akar ve şehre yakın bir yerde Celal Bayar Parkı’ı bulunmaktadır. Kırıkkale 1992’den bu yana da bir üniversite şehri olmuştur. Şehir, silah ve başka materyallerin yapıldığı fazlaca fabrikaları ile tanınmaktadır, ayrıca bir de silah müzesine sahiptir.