Sayfalar

1 Eylül 2012

Manisa Web Tasarım

Web tasarım Manisa dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Manisa'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Manisa web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bir serhat şehri olan Manisa’da Osmanlı’dan kalma tarihi eserler şehre ayrı bir güzellik katmaktadır. İncil’de yer alan 7 kiliseden biri de buradadır. Gıda üretiminin uzun yıllardır çok önemli olduğu bölgede son yıllarda sanayi de gelişmiş ve aralarında inşaat malzemeleri, tekstil ve giyim, beyaz eşya gibi çeşitli dallarda üretim yapan çok büyük fabrikalar faaliyet göstermektedir. Spil Dağı bölgede özellikle haftasonları kampçılık, yürüyüş ve piknik faaliyetleri bakımından bir merkezi konumundadır. Yerel tatları arasında Manisa Kavunu, üzüm ve Manisa Kebabı yer alır.

Manisa ili 13.120 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 1.260.169’tur. İl merkezinin adı da Manisa’dır. Her Eylül ayında Manisa’da kendi bağlarında yetişen üzümlerle şenlendirilen Şarap Festivali düzenlenmektedir. Bölgede yetiştirilen ve İzmir limanı üzerinden ihraç edilen bölge üzümlerinin yetiştiği bağlar şehrin çevresinde yer almaktadır. Bölgede yetişen üzümler ya meyve olarak tüketilmekte yada şarap üretiminde kullanılmaktadır. Manisa bu aralar özellikle elektronik devi Vestel ile anılmaktadır. Şehirde yer alan Sultan Cami, 16. yy’da Kanuni Sultan Süleyman’ın annesi Ayşe Hafsa Sultan tarafından yaptırılmıştır. Mesir Macunu ile ünlü Manisa’da bu macun 40 çeşit baharattan yapılmakta olan sağlık ve kuvvet iksiridir ve Türk Viagrası olarak da bilinmektedir. Her yıl Mart ayında kutlanan Mesir Macunu Festivali’nde Sultan’ın annesi ise Festivalin cami etkinliğinde anılmaktadır.