Sayfalar

31 Ağustos 2012

Karabük Web Tasarım

Web tasarım Karabük dahil bütün şehirlerimizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Karabük'de web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Karabük web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz. 

Karabük’te metal sanayi, bölgedeki insan kaynağına yoğun iş imkanı sağlamaktadır. İş imkanı sunmak için açılan kurslar şimdiye kadar birçok mezun vermiştir. Kültürel merkezlerin de bu anlamda rolü büyüktür. Kent Tarihi Müzesi, kentin kültürel, tarihsel, sosyal ve ekonomik zenginliğini tanıtmak amaçlı bir müzedir.

Karabük 2864 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 227.611’dir. İl merkezinin adı da Karabük’tür. Karabük metal sanayine ev sahipliği yapmaktadır. Özelleştirilmeden önce adı Kardemir olan kamu kurumunun adı özelleştirilmesinden sonra Karabük Demir Çelik Fabrikası adını almıştır. Dolomit ve kireç taşı yataklarına sahip olan Karabük, kömür ve manganezi Zonguldak’tan, demir cevherini is Divriği’den almaktadır. Bu sayede sanayisine çeşitlilik katan ve üs konumunda olan Karabük'te yüksek fırınlar, bir döküm ve boru fabrikası, sülfürik asit ve fosfat üretimi yapan kimyasal fabrikalar da bulunmaktadır. Zonguldak kömür madenleri Karabük’ün yakınında bulunmaktadır.