Sayfalar

15 Ocak 2012

Niğde Seo

Seo ekibimiz Niğde seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Niğde dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Niğde seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Niğde İli'nin en eski adının Nahita ya da Nakita olduğu öne sürülmektedir. Dağlık bölge olan Niğde'de özellikle dağcılık ve trekking sporuna imkan vermektedir. Yer yer tarıma da elverişli olan bölgede son yıllarda sanayi de ivme kazanmıştır.

Niğde ili 7312 km² yüzölçümüne sahip olup nufüsü 331.677’dir. Il merkezinin adı da Niğde’dir. Niğde verimli bir bölgede yer alır ve içinden önemli ticari yollar geçmektedir ki bu anlamda da uzun bir tarihi geçmişe sahiptir. Kayseri ticaret yolu bölgenin en önemli ticaret yoluydu ve Kilikya Kapısı olarak anılırdı. 13. Yy’ın başlarında Niğde büyüyerek Anadolu’nun en büyük kentlerinden birisi haline geldi. Niğde ili, volkanik Melandiz Dağları arasında yer alır. Şehrin kuzeyinde Hasan Dağı (Aksaray yakınlarda) ve güneydoğusunda Niğde Dağı yer almaktadır. Niğde, okullarıyla, çarşıları, alışveriş ve diğer olanaklarıyla bölgesine de hizmet vermektedir.