Sayfalar

31 Ağustos 2012

Düzce Web Tasarım

Web tasarım Düzce dahil bütün şehirlermizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Düzce'de web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Düzce web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

 Düzce doğal güzelliklere sahip ve farklı kültürleri barındıran bir ilimizdir. Melen Çayı son yıllarda rafting sporunun yapıldığı nehirlerimizden bir tanesidir. Bölgede alabalık yetiştiriciliği önemli bir yere sahiptir. En önemli sanayi girdileri arasında silah ve silahçılık malzemeleri sayılmaktadır.

Düzce ilinin yüzölçümü 1065 km² olup nüfusu 313.152 kişidir. İl merkezinin adı da Düzce’dir. Ülkenin en genç ili olan Düzce, 1999 senesinde o seneye kadar ilçe olduğu Bolu’dan ayrılmıştır. Bolu yakınında Abant, Kartalkaya, Yedigöller, Gölcük ve Akçakoca gibi yazlık ve kışlık turistik çekim merkezleri ve atraksiyon bölgeleri yer almaktadır. Her ne kadar yazları sıcak kışları ise soğuk olsa da, iklimi Karadeniz iklimi ve Batı Anadolu’da görülen iklim özellikleri arasında gidip gelmektedir. Düzce’de yetiştirilen en önemli tarımsal bitkiler tütün, mısır, arpa, buğday, yulaf, nohut ve çeşitli meyvelerdir. Düzce coğrafi konumu sebebiyle birçok doğasever ve maceraperestin ilgisini çekmektedir. Düzce çok zengin orman ve bitki örtüsüne sahiptir, platoları, şelaleleri, uzun kıyı şeridi, sahilleri, mağaraları, Büyük Melen Çayı üzerinde rafting, su sporları, Hasanlar Barajında balıkçılık, Efteni Gölü’nün 150 kuş çeşidi ve yıl boyunca karla kaplı olan Karduz Platosu ile çok çeşitli imkanlara sahip bir bölge konumundadır.