Sayfalar

31 Ağustos 2012

Gaziantep Web Tasarım

Web tasarım Gaziantep dahil bütün şehirlerimizde, web sitesi kurmak yoluyla hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Gaziantep'de web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Gaziantep web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Gaziantep deyince aklımıza ilk gelen elbette ki şam fıstığı ve yine fıstıktan yapılan Atep baklavalarıdır. Antep mutfağı yüzlerce lezzetten oluşur, ciğer ve et kebabı ile lahmacun da önemli bir yere sahiptir . Ciger kebabı sabah kahvaltısı olarak yenilmektedir. Birçok tarımsal faaliyetin yapıldığı bölgede tarımcılık faaliyetleri bölge ekonomisi içerisinde en önemli kalemi oluşturmaktadır. Zengin tarihi sebebiyle de Antep kale, çarşı, hamam ve cami gibi birçok tarihi mekana sahiptir. Özellikle Zeugma Mozaik Müzesi mutlaka görülmelidir.

Gaziantep ili 7194 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu yaklaşık 1.500.000’dır. İl merkezinin adı da Gaziantep'tir. Universite şehri olmasının yanısıra Gaziantep, önemli bir sanayi kentidir. Özellike tarım, bölge için önemli bir yere sahiptir. Antep fıstığı bölgede yetiştirilen ve ihracata konu olan önemli kalemlerinden biridir ki Türkiye’de antep fıstığı üretiminde bu bölge başı çekmektedir. Türkiye, antep fıstığı üretimi ile dünyada İran ve ABD ‘den sonra 3. sırada yer almaktadır. Bölgede başka fıstık çeşitleri de yetiştirilmektedir. Bölgede aynı zamanda zeytin ağaçları ve üzüm ağaçları da yetiştirilmektedir. Tekstil üretimi de büyük yer kaplamaktadır. Salça üretiminde de başı çeken Antep’te kırmızı toz biber üretimi de söz konusudur. Gaziantep, kökeni Hititler’e kadar dayanan eski bir yerleşim yeridir. Tarihsel döneme bakıldığında Gaziantep, Hititler, Helenler, Pers İmparatorluğu, Roma Imparatorluğu , Bizans ve Osman İmparatorlukları sınırları içerisinde yer almıştır.