Sayfalar

23 Ocak 2012

Seo Google'dan Öğrenilir

Arama motoru optimizasyonu yani Seo ile ilgili onlarca blogcu tarafından belkide yüzlerce sayfalık işe yaraması muhtemel seo tekniklerinden bahsedilmiş seo hakkında çeşitli teoriler üretilmiştir.
Kimisi yerli, yabancı siteleri okuyup araştırıp, deneyerek  harbiden  işe yarar bir teknik yakalamış kısmende olsa insanlarla paylaşıyordur, kimiside Bir Başka Wordpress
Bloğu 'ndan okuduklarının kompozisyonunu çıkarıp birde afilli resim ekleyerek tekrar yazmıştır bloğuna. Gelin, en iyisi mi bu konuda en doğru bilgileri edinebileceğimiz kaynağa, yani Google'ın seo rehberi 'ine göz atalım ne dersiniz. Burada web masterlar ve site sahipleri için siteye ekleyeceğiniz makale, resim video vs içeriğin en doğru şekilde nasıl ekleneceğinden, sayfalar arası link yapısından, siteye eklenecek meta etiketlerinden, siteler arası link  değişimine, sitenizi Google profilinize bağlama,  micro veriler, sosyal medyanın en popüler araçları beğen ve paylaş butonlarının seo etkisine kadar aklınıza gelebilecek her türlü soruya yanıt bulabilirsiniz.