Sayfalar

15 Ocak 2012

Sakarya Seo

Seo ekibimiz Sakarya seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Sakarya dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Sakarya seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Sakarya ekonomisini daha çok tütün, ipek üreticiliği ve keten üretimi ile ev tekstili fabrikaları oluşturmaktadır. Otomobil tedariki ve sanayi de bölgede ekonomiye katkı sağlamaktadır.

Sakarya ili 4895 km² yüzölçümüne sahip olup 756.168 nüfusa sahiptir. İl merkezi Adapazarı’dır ve burada büyük bir otomobil fabrikası yer almaktdır. Bunun yanısıra önemli ekonomik kalemler, ipek ve dokuma sanayi, tütün ihracatı, ceviz, hindistan cevizi ve İstanbul için üretilen sebzedir. Şehir Sakarya ilinin batısında ve Sapanca nehrinin birkaç kilometre kuzeydoğusunda yer almaktadır. Tarihi açıdan ise şehir, İstanbul’dan başlayan ve doğuya doğru giden eski askeri güzergah üzerinde yer almaktaydı. 19. Yy. sonu itibariyle şehrin Anadolu tren yoluna bağlantısı bulunmaktadır.