Sayfalar

15 Ocak 2012

Kilis Seo

Seo ekibimiz Kilis seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Kilis dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Kilis seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Kilis ekonomisini sınır ticareti, tarım ve hayvancılık oluşturur. Suriye ile sınır komşusu olması sebebiyle turizm de son yıllarda canlanmıştır. Birçok gezginci Kilis üzerinden Suriye’nin Halep şehrine ulaşmaktadır. Kendine has halı dokumacılığı bulunan Kilis’te bu ürünleri yerel mağaza ve dükkanlarda bulabilirsiniz. Kilis mutfağı oldukça zengindir.

Kilis ili 1338 km² büyüklüğe sahiptir ve nüfusu 121.521'dir. İl merkezinin adı da Kilis'tir. Kilis krısal bir şehirdir ve trafiğini genellikle moped kullanan genç erkekler oluşturur. Yıllar boyunca sınır şehri olma özelliğini koruyan Kilis bundan dolayı insan ve uyuşturucu kaçakçılığı ile anılmıştır. Son yıllarda azalmış olsa da halen sigara, içki ve basit ve küçük elektrikli gereçleri çok ucuza bulmak mümkündür. Mutfak kültürü Türk ve Arap kültüründen etkilenmiş, kebabı meşhurdur, baklavası ve doldurulmuş sebzeleri de bölgeye has lezzetlerdendir.