Sayfalar

2 Eylül 2012

Web Sitesi Tasarımı

web tasarım html5
Web sitesi tasarımı görsel yönden olduğu kadar kodlama yapısıda önemli bir konudur. Bu nedenle web sitesi tasarımı yapılırken tüm web tarayıcılarında aynı kaliteyi yakalayabilmek, web sitesinizi ziyaret edenlere kusursuz bir kullanım sunabilmek için W3C standartlarına uygun html5 ve css3 kodları ile görselliği harmanlayarak web tasarım yapılmalıdır.

Bu şekilde standartlara uygun kaliteli bir yapıya sahip olarak kurulmuş bir web sitesi tasarımı doğal olarak seo bakımındanda avantajlı olacaktır. Yeni nesil w3 normlarına uyumlu html5 ile kodlanmış bir web sitesinde seo açısından faydalı yani arama motorlarının sitenizi daha iyi analiz etmeleri ve anahtar kelimelerinizde daha çok kullanıcıya ulaşmanızı sağlamaları için bir çok yararlı kod kümesi vardır.

Kısaca özetlemek gerekirse web sitesi tasarımı konusunda tercih yapılırken sadece görselliğe aldanmamak bunun yanısıra hem kullanıcılar için  hem web tasarımcılar için  hemde arama motorlarına inanılmaz artılar sunan html5 siteler tercih edilmelidir.