Sayfalar

1 Eylül 2012

Kütahya Web Tasarım

Web tasarım Kütahya dahil olmak üzere bütün şehirlerimizde, firmaların web sitesi kurarak hizmet yada ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması konusunda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır.

Kütahya'da web sitesi kurmak için yada varolan sitenize yeni nesil HTML5 ve CSS3 kodları ile W3C standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, size uygun web sitesi şablonları örneklerine demo sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Web sitesi yapma, e ticaret sitesi kurma ve seo danışmanlığı hakkında bilgi edinmek veya Kütahya web tasarım hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Kütahya uzun yıllardır el boyaması seramik, porselen sanatı ve cam sanatı ile tanınmaktadır. Linyit yataklarının da bulunduğu bölgede şeker pancarı üretimi ve işlenmesi önemli bir yer tutmaktadır. Bu anlamda bölgede şeker fabrikaları da bulunur.

Kütahya ili 12.119 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 656.903'tir. İl merkezinin adı da Kütahya'dır. Kütahya’nın eskilere dayanan bir sanayicilik geleneği vardır. Kütahya özellikle sırlı ve renkli çini ve seramikleriyle ünlüdür. Modern sanayi ürünleri ise özellikle rafine şeker, tabakhanecilik, nitrat ve yakın bölgelerden elde edilen lületaşından oluşmaktadır. Yerel tarım sektöründe ise tahıl, meyve ve şeker pancarı üretilmektedir, bunun yanında hayvancılık da önemli bir yer tutmaktadır. Kütahya’ya yakın bir bölgede ise önemli linyit yatakları bulunmaktadır.