Sayfalar

8 Nisan 2012

Google Gözlük

Google en sonunda gözlük işinede el attı, insanlar yolda yürüken bir yandan Google Gözlük içine entegre edilmiş teknoloji sayesinde arama yapabilecek, maillerini kontrol edecek ve Google plus hesabındaki güncellerden haberdar olabilecekler.
Google Gözlük
Google Gözlük
Google gözlük falan derken teknoloji nereye gidiyor böyle, bu işin sonu nereye varır bilinmez ama bilim kurgu filmlerinde izlediğimizi vay be! dediğimiz hayal ürünü şeyler birer birer gerçek oluyor.
Biz Google seo, sem ve reklam kısmı ile uğraşırken adamlar aldı başını gidiyor, dünya değişiyor. Ticaret anlayışı değişti, insanların alışkanlıkları oldukça farkılaştı.  Günlük hayatımızda kullandığımız bir çok araç gereç eskisinden kat kat daha işlevsel bir hale geliyor. Cep telefonundan internete bağlanmak eskiden bir lükstü ama şimdi okullu çocukların telefonlarınde bile aktif şekilde internet kullanılıyor.
Google gözlük şu an benim için fantastik bir ürün ve kullanılması çokda önemli değil ancak ileriki yıllarda bu tip teknolojilerin bir arada kullanılmasıyla beraber çok işe yarar araç gereçler üretilecektir diye düşünüyorum.