Sayfalar

24 Mart 2012

Backlink Almadan Seo Olmaz

Ne kadar iyi bir yazar olursanız olun ne kadar orjinal yazılar, bilgiler paylaşırsanız paylaşın başarılı bir  seo için yeterli gelmiyor. Backlink almadan, benzer içerikli sitelerden anahtar kelimenizde link, ve forum, yorum gibi çeşitli yollarla link kasarak yada para ödeyip bunu sizin adınıza yaptırmadan seo konusunda hep eksik birşeyler kalıyor.
Bu nedenle seo siteleri bile arama motoru opmimizasyonu ile ilgili bir çok farklı site oluşturup buralardan anahtar kelimesinde link alıyor, ayrıca bir şekilde çıkar ilişkisi kurarak birbirleri arasında link desteği sağlanıyor.
Eğer sitenize backlink çalışması yapmaz iseniz sizin yazdığınız orjinal bir metni sizden kopyalayıp sitesinde yayımlayan bir başka site backlink ve seo bakımından sizden üstünse aynı yazıyla ilgili aramada arama sonuçlarında sizden daha önce listelenebiliyor. Eğer buna benzer olumsuzlularla karşılaşmak istemiyorsanız, seo konusuna daha fazla önem vermeli backlink olayını biraz daha ciddiye almalısınız, İnşallah bu backlink saçmalığı kalkar ve gerçekten hakeden insanlar kazanır.