Sayfalar

25 Şubat 2012

Google Rehber Kayıt

Google rehber internet üzerinden işletmenizin sunmuş olduğu hizmetle ilgili aramalarda listelenmenizi sağlar. Google rehber kayıt ve sonrasında arama sonuçlarında gösterilmeniz tamamen ücretsizdir.
Google rehber kayıt işleminden sonra işletmeniz hakkında bilgilerin en iyi şekilde sunulmasını ve müşterilerin sizi tercih etmelerini sağlamak için ikna edici bir Google rehber sayfası oluşturmalısınız.
Yerel işletmelerin görsel öğeler ekleyebildiği ve müşteri yorumları eklenerek oylama yapılabilen Google rehber sayfanızı insanları sizi tercih etmeleri için ikna edici nitelikte resim ve videolar ekleyerek ilgi çekici bir şirket profili oluşturabilirsiniz.
Sitenizin Google'da ilk sayfaya çıkması için yapılan çalışmalara seo denmektedir. Bu sitenizde yapılan yazılar, görseller ve sitenizin kodlama yapısında yapılan arama motoru optimizasyonu çalışmasıdır.
Google rehbere kayıt yapmak içinde buna benzer çalışmalar yapılması gerekmektedir. Yani tıpkı site içi seo çalışmalarında dikkat etmemiz gerektiği gibi anahtar kelime yoğunluğu, başlıkların doğru kullanımı, makalelerin ve görsel öğelerin müşterilerin ilgisini çekebilmeli ve Google rehber sayfanıza olumlu yorumlar eklemesini ve oylama yapmasını sağlamalıyız.