Sayfalar

15 Ocak 2012

Ordu Seo

Seo ekibimiz Ordu seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Ordu dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Ordu seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Karadeniz mutfağının eşsiz lezzetlerini sunan Ordu’da birçok balık restoranı bulunur. Ordu ve çevresi fındık üretimi ile dünyaca tanınan bölgelerimizdendir.

Ordu ilinin yüzölçümü 6001 km²’dir ve nüfusu 715.409’dur. İl merkezinin adı da Ordu’dur ve Karadeniz’e kıyısı olan bir liman şehridir. Şehrin geçmişi 15.000 yıl öncesine kadar gitmektedir. Ordu fındık ağaçları ile ün salmıştır. Türkiye'nin en büyük fındık üreticisi Ordu olup, dünya fındık üretiminin de %75'i Ordu'da yapılmaktadır. Halk Türklerden oluşmuş olsa da Pontus Rumları da ağırlıkla dikkat çekmektedir. Ordu adını, Osmanlı zamanında Osmanlı ordusunun bölgede zamanında kurmuş olduğu çadırdan almıştır.