Sayfalar

15 Ocak 2012

Hatay Seo

Seo ekibimiz Hatay seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Hatay dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Hatay seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Demir çelik üretimi ile tanınan Hatay bölge ve çevresi için büyük önem taşıyan ticari bir limana sahiptir. Künefe ve humus bölgenin yerel lezzetlerindendir, şehirdeki birçok restoranda bu lezzetler müşterilerinin beğenisine sunulmaktadır. Kaleleri bakımından zengin olan Hatay’ın içinden Asi Nehri akmaktadır. Çarşıları, Mozaiktekne gezisi ve Saint Pierre Kilisesi görülmesi gereken yerlerindendir.

Hatay ili Türkiye’nin en güneyinde yer almakta olup yüzölçümü 5545 km², nüfusu ise 1.253.726’dır. İl merkezinin adı ise Antakya’dır. Hellenistik çağda ticari büyüklüğü ve kültürel zenginliği çok yüksek olan Antakya’dan günümüze fazla birşey ne yazık ki o zaman ile karşılaştırdığımızda ulaşamamıştır. Günümüzdeki şehrin yüzölçümü Hellenistik ve Roma zamanındaki şehir ile karşılaştırıldığında 10 kat daha küçüktür. Habib Neccar Dağı eteklerine kurulan şehir liman ve tren yolu ile halen bir garnizon şehridir. Günümüzde Antakya incir ve zeytin ihraç etmektedir. Aynı zamanda yapraklarını ipek böceklerinin yediği dut ağaçları da bölgede önemli bir yer kaplamaktadır. Subtropikal iklimi ile Antakya bir turizm cenneti konumunda olup aynı zamanda bir de Arkeoloji Müzesi’ne sahiptir.