Sayfalar

20 Şubat 2013

Kurumsal Seo

İnternet siteleri için arama motoru optimizasyonu (seo) yapılması son derece önem taşımaktadır, söz konusu web sitesi işletmenizin kurumsal sitesi olduğunda seo teknikleri yeni müşterilere ulaşmak için dahada önem kazanmaktadır.

Sitenizi ziyaret edenlerin sayısında artışlar gözlemlenmesi ve seo satışlarınıza yansımasını Google hesabınızdan takip edebilir, seo çalışmasının hangi anahtar kelimelerde ziyaretçi kazandırdığını tespit edebilirsiniz.

Birçok işletme sahibi Google'da ilk sayfada çıkmak için firma web sitesine seo uygulatmaktadır, özellikle önemli kelimelerde adwords reklam ücretleri yüksek olduğunda seo yapmak daha hesaplı olabilmektedir.

Kurumsal seo danışmanlığı hizmeti alarak sizde seo teknikleri ile arama motorlarında daha iyi sıralama elde ederek işletmenize katkı sağlayabilir. Google AdWords reklam ve seo danışmanlığı konusunda kalifiye kadromuzla sizleri hedeflerinize taşımak için çalışıyoruz.

Google webmaster yönergelerin dışına çıkmadan standartlara uygun şekilde emin adımlarla yürüttüğümüz seo çalışmaları web sitelerinde daha istikrarlı ve başarılı sonuçlar sağlamaktadır.

Nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız web tasarım aşamasından içerik editörlüğü, anahtar kelime analizi ve diğer seo uygulamaları için bizimle iletişim kurmalısınız.