Sayfalar

26 Kasım 2012

Web Sitesi Kurma

Web sitesi kurmak istiyorum fakat beceremiyorum diyorsanız yada kolaylıkla güncel makaleler girebileceğiniz, resimler ve videolar ekleyebileceğiniz dinamik web sitesi yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Web sitesi kurmak için gerekenler,  kullanmanız gereken programlar gibi arayışlara girip kendinizi yormanıza hiç gerek yok, neden mi?
Çünkü biz bunun için varız, size en uygun wordpress, joomla, blogger gibi açık kaynak kodlu dinamik web sitesi kurmak yüzlerce tema arasından beğendiğiniz birisi ile web sitesi ve seo ayarlarını yapmak için buradayız.

Blog sistemi ile kurduğumuz web sitenizi güncellemek, yazı eklemek, video ve fotoğraflar yüklemek mail atmak yada facebook kullanmak kadar basittir.
İnternette araştırın, kim ne derse desin kulak asmayın. Pratik ve yeni nesil web standartlarına uygun bir web sitesi kurmak istiyorum diyorsanız wordpress bu iş için en iyi seçenektir.
Bunu ineternette biraz araştırırsanız, zaman ayırırsanız birkaç deneme yanılma sonrasında belkide sizde wordpress ile site kurmayı başarabilir rahatlıkla sitenizi günceller hatta biraz kafa yorarsanız seo ayarlarını bile yapabilirsniz.
Bunlarla uğraşamam işi bilene yaptırmak en doğrusu diyorsanız, ki umarım öyle düşünürsünüz! Bizimle iletişime geçerek sizde çok uygun fiyatlarla web sitesi sahibi olabilirsiniz.