Sayfalar

22 Temmuz 2012

İşinizi İnternete Taşıyın

İşiniz internette
Sizinde işiniz internette olabilir, Google girişimi ve yerli firmalarında desteğiyle gerçekletririlen "İşinizi İnternete Taşıyın" sloganıyla sürdürülen proje dileyen herkese e ticaret sitesi kurulumu, hosting, sanal pos, ssl sertifikası ve kargo işlemlerini bir kaç basit adımla gerçekleştirebilme imkanı sunuyor.
İlk sene için alan adı dahil herşeyin ücretsiz olarak sunulduğu proje kapsamında işletmelerin internetle tanışmaları amaçlanıyor.

Bunlara ilave olarak e ticaret sitesini kuranlara bir yıl boyunca uzman desteğinin yanısıra birde ücretsiz 250 liralık Google reklam verme imkanı sunuyor.
İşinizi internete taşıyın projesi kapsamında hosting site kurulum aracı ve e ticaret paketi Sadece Hosting ve İdeasoft firmaları tarafında karşılanırken ödeme ve kargo işlerinede Garanti Bankası ve Yurtiçi Kargo destek veriyor.

Burada kafama takılan şey Google kargo dışında tüm alt yapıyı tek başına kurabilecek durumdayken neden destek alma ihtiyacı duydu, ben şahsen tamamen Google sunucularında barınan yeni nesil web standartlarına uygun seo uyumlu web tasarım, web master araçları, analystic ve adwors reklamları ile otomatik olarak entegre edilmiş ve ödemelerin Google Wallet üzerinden yapılabileceği sağlam bir alt yapıyı tercih ederdim.


Bu çalışma ile internetle yeni tanışacak olan firmalarında adwords reklam ağına katılmasıyla Google reklam verenlerinde artış sağlanacak gibi görünüyor. Aynı şekilde e ticaret, kargo ve sanal pos sağlayıcı firmalar pastadan hakettikleri payını alacaklar, onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine ...