Sayfalar

4 Şubat 2012

Backlink Siteleri

Şu baclink siteleri olmasa stajyer seo teknikeri olarak halimiz harap vesselam, hele birde üşengeç biriysek, seo forumları, facelerde zaman geçirmiyorsak öyle sosyal ortamlarda takılmıyor ve seo işi yapan arkadaşlarımız yoksa hepten zor işimiz.

Ama çeşitli backlink paketleri ile hizmet verdiğini idda eden backlink siteleri buldum bir kaç tane baktımda öyle pek güvenilir gelmediler bana, neden mi? Hemen söyleyelim, en başta telefon numaraları yok, sabit numara şöyle dursun cep telefonu bile yok. Neyse işim görülsünde varsın telefonları olmasın diyecek oluyorsunuz talep formu dolduruyorsunuz, hemen size dönecez diye not düşüyorlar iletişim formuna 1 hafta oluyor hala ses seda yok. Neyseki seo uzmanları var ama onlarda yarım yamalak iş yapmıyorlar, yani sadece backlinkle uğraşmıyorlar, zaten işleri başından aşkın olduğu için normaldir.
Ama bu gün öyle bir iddası olmamasına rağmen internette bulduğum bir seocu arkadaşı aradım cebinden ve backlink konusunda yardım rica ettim, eleman sağolsun 20 dakkasını ayırdı
bana, bazı seo ipuçları verdi ve kibarca backlink işiyle uğraşamayağını, kurumsal seo işleri ile meşgul olduğunu söyleyerek radoy backlink ve r10 dan bazı tanıdıklarını tavsiye etti bu iş için, bu arada açık sözlü, paylaşımı seven birini tanımış oldum.