Sayfalar

15 Ocak 2012

Mardin Seo

Seo ekibimiz Mardin seo danışmanlığı hizmetiyle web sitenizin anahtar kelimelerinizde Google'da ilk sayfa sonuçları içinde listelenmesini sağlamaktadır. Seo Mardin dahil bir çok ilimizde internet ortamındaki hizmet yada ürünlerin pazarlanması konusuda artan rekabetten dolayı çok büyük önem kazanmıştır. Mardin seo, web tasarım ve e-ticaret konularında desteğe ihtiyaç duyarsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Mardin ve ilçesi Midyat tarihi şehirlerdir ve bölgede çokça yer alan cami ve kiliseler yerli-yabancı birçok turist tarafından ziyaret edilmektedir. Unesco Dünya Mirası listesinde yer alan Mardin’de son yıllarda açılan oteller ve müzeler özellikle de Deyrülzeferan Manastırı her yıl binlerce ziyaretçiye kapılarını açmaktadır. Mardin, gece yanan ışıklarla beraber apayrı bir güzelliğe bürünmektedir. Bölgede fosfat üretimin yapıldığı önemli bir de maden alanı bulunmaktadır.

Mardin ili 8891 km² yüzölçümüne sahip olup nüfusu 745.778’tir. İl merkezi de Mardin’dir. Mardin şehri bir volkanın kayalıkları üzerine kurulmuş bir şehirdir. Kendine has şehir mimarisi ile ünlü olan Mardin il merkezinde yaklaşık 65.000 kişi yaşamaktadır. Hamdan tarafından inşa edilen kale 976 tarihine aittir. Günümüzde halen aktif olan birçok Süryani-Ortodoks Manastırı ve Kilisesi vaktinde eski Asur ve Babil tapınakları üzerine inşa edilmişlerdir. Mardin’e yakınlarındaki Deyrul Zafaran Manastırı günümüzden 4000 yıl öncesine tarihlenmektedir.