Sayfalar

25 Ocak 2013

Sayfa Bazlı Seo Çalışması

Sayfa bazlı seo çalışması site giriş sayfasının yanı sıra alt sayfalarınıda anahtar kelimelerde arama  motoru sonuçlarında bulunması için uygulanan seo teknikleri önemlidir. Ana sayfasının en önemli anahtar kelimenizde, diğer sayfaların asıl hedefin çeşitli varyasyonlarını oluşturan ziyaretçi çekebilme potansiyeli yüksek anahtar kelimelerde bulunabilir olması sayesinde internetten daha fazla yarar elde etmenizi sağlar.
Özgün makalelerle anahtar kelimeler dikkate alınarak hazırlanmış güçlü alt sayfalardan oluşan bir web sitesi doğru şekilde site içi link dolaşımı yapılması site içi seo için çok önemlidir.
Sitede kalma süresinide uzatan bir unsur olan ana konuyla alaka düzeyi yüksek kaliteli içerik sayfaları daha fazla site içi dolaşımı sağlar.
 Bu alt sayfalarda aynı anasayfaya uygulandığı gibi sosyal ağlarda ve çeşitli blog ve forumlarda paylaşılarak sayfa bazlı backlink çalışmasıda uygulanmalıdır, insanların alt sayfalarınıza atıfta bulunarak linkinizi paylaşması arama motorları için doğal bir olaydır, bu şekilde daha sağlıklı bir seo çalışması sağlanabilir.