Sayfalar

9 Temmuz 2012

Seo Yaparken Dikkat

seo seo seo
Küçük işletmeler için seo daha çok müşteriye ulaşmak ve  işleri büyütmek için yapılması gereken belkide en iyi yoldur, ancak  seo yaparken dikkat edilmesi gereken şeyler var, öncelikle seo bakımından uygun yapıya sahip güncellemesi kolay, güvenlik açıkları az olan bir altyapı kullanılması yarar sağlar. 
Evet en önemli kritierlerin 3. sü olarak güvenlik dedim çünkü seo yapılan site başarılı olması durumunda ilk sayfaya gelecektir ve bu iş rakiplerinizin canını sıkabilir, birçok site biliyorum bu şekilde çekememe durumlarından dolayı kötü niyetli rakiplerce hacklenen hatta en basitinden seo kelimesinde bile ilk sayfada olan sitelerin sahipleri güvenlik açıkları hakkında o kadar bilgili oldukları halde bu tip saldırılara maruz kalabiliyorlar. 
Bu nedenle onca emek vererek hazırladığınız ve Google ilk sayfaya çıkardığınız sitenizin bir kaç lüzumsuz insan tarafından zorluklarla karşılaşmasını önlemek için en başından güvenlik tedbirini elden bırakmamalı alt yapısı sağlam blog sitemleri kullanmalıyız.