Sayfalar

22 Ocak 2012

Bumads Reklam Platformu

Bumads reklamları bildiğimiz tanıtım yazısı gibi işlemekte reklam verenler iyi hit alan kaliteli bloglardan ürünleri, hizmetleri yada kampanyaları hakkında makale, resim ekleyerek kendi sitelerine anahtar kelimelerinde backlink almaktadır.

Önemli seo uygulamalarından olan tanıtım yazıları ile link alma yöntemi Hürriyet gibi bir medya devinin bile dikkatini çekmiş, aktif blogculardan oluşan Bumerang üyelerini reklam yayıncıları olarak değerlendirerek bunu büyük bir metin reklam ağına dönüştürmüştür.
Bumerang reklamları nasıl işliyor, hangi bloglardan reklam verebilirim, reklam alacağım siteleri kendim belirleyebilir miyim, ne kadar süreyle yayımda kalacak vs. sorular hakkında bumads.com.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.
Reklamlar bumads çözüm ortakları aracılığı ile düzenlenebiliyor, şu an bumerang'ın sitesinde bumads çözüm ortakları yada bumads reklam ajansları hakkında bilgi içren bir sayfa bulunmuyor, telefonlardan destek alınabileceği belirtiliyor.

Seo açısından neresinden bakarsanız bakın çok iyi bir yöntem, ancak blogcularla reklam almak isteyenlerin arasına Bumerang çözüm ortakları ve Hürriyet medyanında komisyonları girince maliyetler ne kadar artar, bu iş vatandaşa kaça patlar bilemem artık, bana sorarsanız blogcularla direkt iletişim kurarak tanıtım yazısı konusunda destek almanın çok daha az maliyetli ve doğal bir yöntem olduğunu düşünüyorum.
Hem bu şekilde onlarca sitede aynı yazı değilde eğer üşenmeyip her site için farklı yazılar yazılırsa seo bakımından çok daha faydalı olur değil mi, siz ne dersiniz?